Referenser YinYogaSoft
med Annett Hessel

Efter 30år av sökande efter lindring av svåra ryggproblem hos läkare,kiropraktor,rosenmetoden,kranosacral-behandling på smärtkliniken, sjukskrivning m.m. mår jag äntligen bra. Mitt LIVSELIXir är YinYogaSoft!

Jag har fått ett nytt liv. Jobbar heltid utan värktabletter och kan göra vad jag vill på fritiden, även direkt efter jobbet utan att åka hem och vila. Har varit sjukskriven i 2år och även gått som dagpatient på röda Korsets sjukhus i 2 omgångar. Blivit erbjuden deltidspension och haft färdtjänst. Fantastiskt att jag hittade hem till slut.

Maria, 58

Yoga och Yinyoga har varit en viktig del av mitt liv i 20 år.Numera är det enbart Yinyoga. Du lär känna din kropp och bearbeta stress. Jag har haft oerhörd stor hjälp i mitt dagliga aktiva liv – med många resor och stort ansvar av att kunna ta till andningsövningar och märka skillnad i smidighet i min kropp. Jag kan inte vara utan Annetts YinYogaSoft – här hittar du tillbaka till kärnan i kropp och mind! Starkt beroendeframkallande!

Monica, Creative Director & Företagare
Har gått på Yin Yoga Soft i några år. Denna mjuka och sköna yogaform passar mig-enkla rörelser och djup avslappning i 90 minuter. Annetts mjuka röst bidrar till den fina upplevelsen. Med YinYogaSoft har jag efter att ha testat flera olika yogaformer äntligen hittat rätt.
Elianne

Yin Yoga Soft med Annett har varit en total avspänning och en väg in i lugnet, in i min kropp och mycket avstressande! Med en varm och kunnig röst guidar Annett igenom de olika positionerna, samt använder vacker meditativ musik för att hjälpa oss alla in in i andningen och i oss själva. Lämnar alltid den fina yogastudion med laddade batterier och ett inre lugn. Tack Annett!

Anna
Deltagarna har varit helt lyriska gällande Yinyogan och dig som instruktör så vi är helt enkelt intresserade att ta in det som en stående klass hos oss.
Puls och Träning, Årsta Torg
YinYogaSoft är en lisa för både kropp och själ;en välgörande djupavslappning samtidigt som kroppen får sträcka ut. En träningsform som snabbt blir beroendeframkallande!
Åsa B
Jag har hittat YinYogaSoft som förgyller mina söndagar så att jag bättre kan hantera veckan på ett lugnt och samlat sätt, och det har mina söndagar med din Yinyoga hjälpt mig med. Känner ett lugn när jag går därifrån.
Med varma hälsningar Åsa S