Kontakt YinYogaSoft

Välkommen att kontakta mig:

Annett Hessel
0736630355 eller
annett_hessel@hotmail.com

Jag hör av mig till dig så fort jag kan!

Min Historia

Det började med gravidyoga 1984 på Skandinaviska Yoga och Meditationsskolan i Stockholm.

Där möttes jag av lugna, viga och skäggiga män i orange kläder, som tränade oss gravida i andning, meditation, yogaställningar och hur vi skulle kunna möta smärta – följa med smärtan som en våg i havet och samtidigt behålla vårt lugn.

Gravidyogakursen var en gåva som hjälpte mig igenom en enormt långvarig och ny resa- min förlossning har jag alltid haft som ett starkt och tacksamt minne.

Hathayoga är den form som jag utövat mest under åren samtidigt med annan fysisk rörelse.

Mina inflammationer i fötterna och en ”frozen shoulder” satte stopp för Yangyogan och när jag hittade Yinyogan hos Magdalena Mecweld 2014 fann jag Lyckan och ett djupt Lugn. Jag kunde yoga igen på nytt. Med avslappning och fokus på ett lugn i nervsysytemet.

Just att få komma I KONTAKT MED DET PARASYMPATISKA NERVSYSTEMET, om och om igen som Yinyogan aktiverar, har hjälpt mina inflammationer till läkning. Min Morbus Chron – mina inflammerade sår i tarmen är numera läkta. Detta är konstaterat. Yinyogan är inte magi utan REN övning i att hitta mötet med ditt väsen-din kropp-dina tankar-känslor-minnen- dina begränsningar och möjligheter. Att acceptera allt sammantaget, med ett mjukt förhållningssätt.

Via Magdalena Mecwelds Yinyogautbildning är jag utbildad Certifierad yinyogalärare. Vidare har jag assisterat på yinutbildning, i Huddinge Hjärtats studio.

Jag har studerat Socialantropologi, konst, psykologi och samtalsterapi. Allt handlar om möten. Inom det kulturella mötet, verbala möten eller med YinYogaSoft- mötet med dig själv.